test

Phasellus pretium ornare justo, id pretium ex luctus quis. Donec ornare nibh sed arcu aliquet, sed finibus elit pellentesque. Vivamus luctus, dolor in lacinia auctor, quam nulla bibendum nibh, ac ornare tellus ante vel lectus. Etiam hendrerit nunc ipsum, varius mattis nulla fermentum non. Etiam a velit id ipsum maximus aliquet. Nulla vulputate ex ut imperdiet tempus. Proin ac ex iaculis, rhoncus nunc id, tincidunt nulla. Nam vel urna quis lacus rutrum pretium. In vitae fringilla nisi, in tempus orci. Pellentesque consequat nisi eu odio rutrum, ut luctus tellus imperdiet. Vestibulum dictum diam ultrices, dignissim lorem non, lacinia lectus.

(more…)
Photograph of vegetables in a bowl

Nu är det snart 8 månader sedan jag släppte min första kokbok Plåtmat – Grönt i en långpanna. Helt ärligt att det skitläskigt att släppa en bok, därför är jag SÅ himla glad att den har blivit så väl mottagen.

(more…)
Photograph of autumn woods from above

I naturreservatet Safjället, ett bergsparti alldeles norr om Mölndals innerstad, kan du vandra genom tusentals år av kommunens förhistoria. Området är rikt på fornminnen. Det är lätt att fantisera om forntidens landskap när du tittar ut över Fässbergsdalen och Mölndalsåns dalgång.

(more…)
Photograph of autumn woods

Vättlefjälls naturreservat är ett av de största naturområdena i Göteborg. Här bjuder naturen på en rik variation av mossar, ljunghedar, löv- och barrskog. Kanotpaddla eller fiska i de många sjöarna, vandra längs Bohusleden, Pilgrimsleden och Vättlefjällsleden och njut av det vackra, kuperade landskapet.

(more…)
Pasta dish

Då har året börjat gå mot sitt slut vilket innebär att mitt samarbete med Gruyère AOP som har sträckt sig under 2019 gör detsamma. SÅ kul det har varit att få arbeta med denna ost. Jag har alltid älskat den och använt den i min matlagning sedan flera år tillbaka, men jag har utan tvekan fått en ny förståelse för produkten i och med mitt arbete med den. Jag hoppas att ni känner detsamma och är pepp på att laga mer med denna mångsidiga ost!

(more…)